tiistaina, marraskuuta 02, 2004

Kotona katsoin TV-shoppia

Tänään istuin tekemässä työtä koko päivän kotona. Aamulla katsoin tietenkin Melroce Placen, mutta jossain vaiheessa huomasin, että sekä MTV3 että Nelonen pyöritti TV-Shoppia. Juurihan yksi ko. firmoista meni konkurssiin. Lisäksi Helsingin Herttoniemessä olisi ollut konkurssipesän loppuunmyynti. Se missasin (tehosekoittimia ja kuntovälineitä pilkkahintaan).

Sitä vaan alkoi miettimään, että kuka noita tavaroita tilaa ja millä tavalla kanavat laskuttavat mainosajasta. Sellaisen huhun olen kuullut, että joskus olemassa on ollut provissioihin perustuvia laskutuksia. Luulisi chattien olevan kuitenkin kannattavampaa toimintaa kanaville. Ne sitten seurasivatkin seuraavana.

Lisäksi en ole ikinä oikein uskonut, että amerikkalainen TV-Shop istuisi Suomeen. Suomalaiset ovat melko kriittistä kansaa, mutta tiedä sitten. Onhan ko. mainokset pyörineet varmaan yli 10 vuotta teeveessä. Kumma juttu.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Toisaalta nämä tv-shopin mainokset (jenkkien tekemät) ovat idioottimaisuudessaan hupaisaa viihdettä. Nikkei-vetsisarjahan on jo klassikko, ja tuskin Aromipesästä olisi tullut sellaista kulttiesinettä, ellei sitä joku olisi ostanut.

-kari t

9:53 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home