torstaina, maaliskuuta 17, 2005

Vanhat mainokset naurattivat/itkettivät

Katselimme kavereiden kanssa eräs päivä vanhoja Mission: Imposible -jaksoja. Loistavaa meininkiä, vaikka kyllä Alias piekseen ko. sarjan mennen tullen. Mikä oli kuitenkin parasta? Kaverini oli jättänyt mainoskatkot paikalleen. Mukana oli liuta klassikkospotteja 90-luvun alusta - muun muassa pesupallon jonkin sortin lanseeramismainos, jossa tytär laittaa Arielia suoraan vaatteelle. Täytyy sanoa, että hieman on tv-spottien kerrontakieli muuttunut 15 vuodessa.

Ruokapöytäkeskustelu ajautui sitten myöhemmin mainoksien ja musiikkivideoiden nauhoitteluun. Joka vuosi pitäsi ehdottomasti nauhoittaa pari kasetillista mainoksia ja musiikkivideoita myöhempiä aikoja varten. Joku oli jopa nauhoitellut muutaman minuutin pätkiä tv-chateistä. 10 vuoden päästä voi naurattaa.

2 Comments:

Blogger Sun äitis said...

Parasta vanhoissa videoinneissa ovat juuri ne alunperin tarkoituksetta mukaan tarttuneet mainokset. Suosikkini 90-luvun alusta on särkylääkemainos, jossa puhvelit puskevat toisiaan päin. Oli sellainen kovapäinen puskentaelämäntilanne itselläkin noihin aikoihin!

9:18 ip.  
Blogger oopa said...

yeah, tuon mainoksen muistan hyvin. Niitä vanhoja olutmainoksia, missä kilistellään kaljakoria, olen yrittänyt etsiä... jossain kirjoituksessa niihin viittasinkin.

11:31 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home