maanantaina, joulukuuta 20, 2004

Voi miten Buenoa

Onko joku ikinä ostanut Kinder Bueno –suklaapatukkaa? Hyvä, niin ajattelinkin. Minua on jo pitkää askarruttanut miten pitkäaikainen mainonta voi turruttaa ihmismieltä. Kinder on sponsoroinut Frendit tv-sarjaa jo vuosia. Sarja loppui jo, mutta uusintoja voimme seurata mitä luultavammin vielä vuosia. Samalla myös Kinderin pientä puffia.

Hieman samaa aihetta käsiteltiin vuoden 1996 olympialaisten aikoihin Atlantassa, jossa Coca-Cola mainosti ehkä muutamalla ylimääräisellä dollarilla. Tutkijat epäilivät Kokiksen logoja olleen kaupungissa niin paljon, että ihminen ei enää reagoinut niihin (vrt. tapetin kuvio).

Noh, päätin sitten yksi päivä ostaa Kinder Buenon. Ihan vain, että voisin kertoa mainonnan toimineen tällä kertaa. Ei se nyt sitten niin hyvää ollut, pirun kallista vain.

1 Comments:

Blogger PA said...

Noita jaettiin aikoinaan Carrolsin aterioiden kyljessä. Aika äklömakeaa minun makuuni, en ole ostanut.

Hyvä sentään, etteivät Frendeissä sitä alkuperäistä mainosta näytä. Siinä pikkutyttö kimitti (hammaslääkärin odotushuoneessa?) jotain tyyliin: "Se on keveää ja maistuvaa, sen rapeus on tarttuvaa, Bueeeenoooooo!" Mietin, että kas kun ei Guano.

7:02 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home