sunnuntaina, joulukuuta 12, 2004

Voi meidän Rikua

Sampon Visa mini -mainokset ovat aiheuttaneet ymmärrettävää ihmetystä. Bondeista tuttu Mr. Kiel esittelee kivassa spotissa pientä korttia. Ihmetytti vaan, että onko se kortti oikeasti niin pieni vai huijaako Rautaleuan koko.

Kampanjan tukimedioita odotellessa vastaan tuli City-lehti, jossa ko. korttia sitten vihdoin mainostettiin. Harmiksi printtin osuus kampanjassa on jäänyt vähään - kirjoittajan osalta huomiot ovat jääneet yhteen sivuun. Tuo kampanja-sivusto on kunnossa, vaikka sille olisi ehkä kannattanut valita joku kiva osoite.

Maailmalla pienikokoiset Visa-kortit ovat yleisiä, joten mistään Sampo-pankin innovaatiosta ei kuitenkaan ole kyse. Kiva idea kuitenkin, ja kassalla vielä kivempi hymy.

5 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Kummastutti vain tuo mr. Kiel´in lähikuvassa inhottavan rupinen iho, jota ei kai edes yritetty meikata kivaksi.
Ei ainakaan houkuttele sinänsä kivan idean kokeiluun... Mutta kai Postisäästöpankilla on varaa vähän tuhlatakin!

10:12 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Haluaisinkin nähdä miten tuollaisen minikortin saa tungettua pankkiautomaattiin ja tuleeko se sieltä vielä uloskin.

10:54 ap.  
Blogger PA said...

Mainoksen herra taitaa kysyä kassalla jotain tyyliin "Do you take Visa Mini". Tuntuu jotenkin hölmöltä ajatukselta. Minusta luottokortissa on nimenomaan hyvää se, että se käy käytännössä missä vain. Tuntuisi hölmöltä rampauttaa tämä ja hankkia kortti, joka ei välttämättä toimikaan ihan kaikkialla. Tiedä sitten, ehkä tuo toimiikin.

Vielä kun saataisiin selllaiset näpyteltävät tunnuslukulaitteet Suomenkin kauppojen kassoille, niin ei tarvitsisi jatkuvasti olla nimeään kirjoittamassa.

11:54 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Heps,

ymmärsin, että tuo kortti on rinnakkaiskortti varsinaiselle Visalle. Eli kortti on kätevä ottaa mukaan vaikka vuoristokiipeilyreissulle, eli baariin.

OOpa

12:36 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Näpyttelylisälaitteita olen nähnyt parissa K-shoppé´ssa.
Ovat kuulemma koekäytössä - kökösti kassaan pultattuna.
Mietin myös ohikiitävän sekunnin sitä, miten minikortti toimii perinteisessä, joskus käytettävässä mankelissa...

6:57 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home