lauantaina, joulukuuta 11, 2004

Mahtavuutta!

Muutama päivä sitten minut huijattiin ovelasti kuuntelemaan jotain elämää suurempaa. Kenellepä ei olisi vielä soittanut entinen intti- tai luokkakaveri, ja kertonut kuinka olisi kiva nähdä – ihan noin muuten vain. Sattumalta kaljan ääressä vedetäänkin sitten esille kysymys: “kiinostaisiko sua muuten tienata hieman ylimääräistä?”

Kysyksessä on tietenkin verkostomarkkinointiin liittyneet henkilöt, joille ko. toiminta on tiedettä ja uskontoa. Omalle kohdalle sattunut myyjä olisi tietenkin voinut olla myös ammattinäyttelijä, niin uskottava hän oli. Itse pidin hauskaa.


Myyjä: Me säästetään sillä, että me ei mainosteta
Oopa: Sehän huono juttu, mä elän sillä että yritykset mainostavat

Myyjä: Tää on sellainen varma business
Oopa: Hei, odota. Tiedätkö mitä tapahtui 11/9? Sen jälkeen ei ole enää ollut varmaa businestä!


Sellaista. Loppu meni hyvin, siitä joskus toiste. Toinen viikon sankari oli nuori nainen, joka hyökkäsi puhumaan allekirjoittaneelle “Isosta Herrasta” laivaterminaalissa. Parasta oli kuitenkin Uusi elämä –lehti, jonka sain ihan ilmaiseksi.


Meillä on suuret painokset ja edulliset ilmoitushinnat.


Värisivuilla mainostaminen maksaa 2€/pmm ja mv-sivuilla 1€/pmm. Me ajateltiin mainostaa jotain ihan muuta. Olisiko ideoita? Toinen mahtava juttu oli esite, joka suunniteltu vartavasten Neste-ralliin. Esitteessä oli entisien autourheilijoiden tarinoita uskoon tulosta. Mahtavaa kohderyhmä-ajattelua.

Ja tuosta eilisestä kommentista en muista mitään.