tiistaina, joulukuuta 28, 2004

Länsimetrolle otsikko

Harmi etten ehtinyt tuohon Suomen omaan Diili-ohjelmaan. Bussissa oli kuitenkin ohjelman mainos, ja siinä tehtävä: keksi Länsimetroa puolustavaan julisteeseen otsikko. Tällaiselta sunnuntai-copylta se onnistuu helposti ja luontevasti (en lopulta päässyt copyksi Sekille Nuorisohaussa). Raakile ohessa.

Autot saastuttavat myös Espoota

5 Comments:

Blogger PA said...

Pääsitkö jatkoon kuitenkin? (Minäkin osallistuin kilpailuun tsoukilla, kun luulin niin hassun idean keksineeni.)

12:00 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Ammattimiehen pika-arvio: muuten hyvä, mutta puhuu jo valmiiksi uskovaisille. Saa kannattajat kannattamaan lisää. Espoolaisten varsinainen pelko on kaupunkirakenteen muuttuminen ja kustannukset. Mitä keksit niistä?


Joe K

10:39 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Entäs se, että turhanpanttina pyörivät hessut pääsevät suoraan kiskokyydillä kulmille? Julkinen salaisuus lie että ei heitä sielläkään niin tarvita, saati kaivata...
Heitänpä lonkalta "Pysy kiskoilla, mene metsään." :)

10:52 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

juuh, jatkoon pääsin. "M^2 - parhaat sivuvaikutuset" taisi tehdä sen verran vaikutusta. Seuraavalla kieroksella "Polar your body"-kampanja ei sitten riittänyt. Ensimmäisen kieroksen tehtävät tein kateuden aiheuttaman raivon vallassa edellisenä iltana.

Seuraava slogan 14 h myyntityön jälkeen:

Vaihtoehtona autotulli länsiväylälle

9:10 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Ei vieläkään oikein pelaa. Paitsi jos oikea ja todellinen uhka on olemassa. Etsi positiivinen kulma, opettivat vanhemmat yhteyspäälliköt aikanaan kun asialle rupesin. Ei niin että toikaan huono olisi, mutta kulma ei ole oikea.


Joe K

1:15 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home