perjantaina, joulukuuta 24, 2004

se on sitten Joulu

heps, ja kovin cocacolamaista joulua kaikille lukijoille. Tämän blogin historia on lyhyt, mutta tulevaisuus toivottavasti pidempi. Nyt pitää rauhoittua muutamaksi päiväksi. Jos haluaa viettää oikein amerikkalaisen joulun, jonka muuten tuo virvoitusjuoman markkinointiosasto on kehittänyt, niin suosittelen lämpimästi Napapiirin pikajuna -elokuvaa. Sen pidempää cokis-mainosta ei ole eteen tullut.

Nyt kun Joulu-mainonta on sitten purkissa, niin siirrytän raketti-mainontaan. Suorajakelut ovat jo alkaneet ja itse kauppa sitten maanantaina. Mielenkiintoista miten muutama yritys tekee vuoden myynnin viidessä päivässä. Huhujen mukaan Rakettikeiu ei ole saanut rekisteröityä "Karjala takaisin HETI!"-nimeä, ja tänä vuonna myyntipisteissä kerätään adresseihin nimiä. Katsotaan miten tässäkin käy.

Eli,

HYVÄÄ JA RAUHALLISTA JOULUA KAIKILLE!!!!

1 Comments:

Blogger PA said...

Silläkin uhalla, että minä olen ainoa, joka täällä kommentoi, tuli mieleen, kuinka kaveri kerran kirjoitti ala-asteen kolmannella luokalla uuden vuoden vietosta kertovassa aineessaan, että "Ammuttiin Karjala takaisin". Ihmettelemistä opettajalle.

4:40 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home