tiistaina, tammikuuta 25, 2005

Paikallismainonnan hengessä

Tuli juttua viime viikolla ystävättären kanssa MTV3:lla pyörivistä spoteista. Ystävättäreni oli asustellut muutaman viikon Jyväskylässä ja itse olin ajellut viime viikot Helsingin ja Turun väliä. Huomasimme miten etelässä ja keskellä pyörii hyvinkin erilaisia spotteja. Myös itse olen kiinnittänyt tähän huomiota.

Keski-Suomessa mainostetaan huomattavasti enemmän esimerkiksi paikallisten autoliikkeiden toimesta. Turussa taas pyöriii enemmän kuin tarpeeksi Hesburgerin spotteja (tai sitten siltä tuntuu vain, koska olen dietillä). Pohjanmaalla pyörii myös huomattava määrä erilaisien Halpahallien spotteja.

Mitä sitten Helsingissä? Lähinnä suuryritysten kalliita spotteja, joista ei voi sanoa onko ne vain ajassa eläville Helsinkiläisille vai kaikille. Täytynee kysyä mediatoimistoista.

heps, olen ollut aika paljon menossa viime viikolla. Tällä hetkellä tuotannossa on mielenkiintoinen lyhytelokuva, joka vie aikaa. Studiolla, saati kotonani, ei ole tällä hetkellä nettiyhteyttä, mutta tekstiä tulee aina kun vain pääsen tietoverkkoon.