tiistaina, huhtikuuta 12, 2005

Sisäpiirin tietoa?

Koko aamun blogiini on saavuttu Googlen kautta , ja hakusanana on aina ollut "Kai Seikku". Sitä sitten joutui ihmettelemään, että mistä moinen johtuu. Hesarin sivuilta löytyi ratkaisu: Kai Seikku siirtyy HK Ruokatalon toimitusjohtajaksi. Onneksi olkoon.

Uutisessa oli kuitenkin mielenkiintoinen seikka. Seikku istuu Broadcastersin, Trainershousen ja Turo Tailorin hallituksissa. Yksi plus yksi? Oliko Helmenkalastajalla pääsy Diiliin sisäpiirin kautta? Tosin Diiliä tuottaa Fremantle, eikä suinkaan Broadcasters. Toisaalta. Ketä kiinnostaa?

Allekirjoittanutta kuitenkin kiinnostaa, miksi mainospomo vaihtaa ruokapomoksi. Ehkä Seikku vastaa siihen Mömmötissä perjantaina.

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Sen verran että Diili tehtiin viime syksynä mutta Turon hallituksessa tämä johtaja on istunut vasta pari kuukautta. Joten yhteyksiä ei ole voinut Helmenkalastajaan olla.

2:31 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

eihän sitä silti koskaan tiedä.

7:24 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

no joo, ja tuskin Turon myyntikouluttajalla ja hallitusjäärällä on mitään kauhean läheisiä suhteita.. Aika kaukaa haettua, eikö?

9:15 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

ei oteta aina niin tosissaan... kiva ajatella silti sisäpiirejä. Mielenkiintoista oli, että joku linkitti jutun Arvopaperi Onlinen keskusteluun. Se yhdistettynä Google-hakuihin Kai Seikusta tuotti noin 6xkävijämäärän normaaliin. Joten kiitoskiitos.

12:06 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home