torstaina, huhtikuuta 07, 2005

Sellaisella silmällä on väliä

Mediacom uutisoi taas itsestään selvyydestä. Jo pitkään on tiedetty, että GLBT -ryhmä (Gay, Lesbian, Bisexual, Transgender) edustaa edelläkävijyyttä. Lisäksi ko. ryhmä kuluttaa hemmetisti rahaa (amattipiireissä puhutaan "vaaleanpunaisesta rahasta). Karaokekapitalismissa asiaa puidaan enemmänkin. Suomessa tosin tullaan vähän jäljessä. Eilen katsoin ensimmäistä kertaa Suomen version Sillä silmällä sarjasta. Ei se kyllä ihan huono ollut. Hyvästä puffauksesta johtuen ensimmäinen jakso sai kaiken lisäksi hyvät katsojamäärät.

Mikä tekee sitten GLBT-ryhmästä niin mielenkiintoisen? Olisiko median jano ruokkinut ko. ihmisiä entistä enemmän panostamaan omaan hyvinvointiin. Jos olet homo, niin parempi olla tyylikäs. Omassa nuoruudessani muodin loi Macgyver - niskatukka oli rok. Nyt kai on sitten muotia olla muodikas.

Olisi kiva joskus saada lukea tuleviin muoteihin liittyviä raportteja - tai kenties päästä keksimään uusia muotivillityksiä. Vinkiksi tytöille: ensi kesänä pieni ja söpö pömppömaha on jälleen muodissa.